Gemakkelijk een tompouce opeten
Nederlanders zijn er verzot op! De tompouce! Met koningsdag, met een verjaardag, er is altijd wel een reden om de tompoucen weer op tafel te zetten. Maar hoe eet je nou het beste een tompouce? Wij hebben de tips voor je!
Een tompouce is natuurlijk heel lekker. Alleen het kan wel lastig zijn om het te eten zonder te knoeien. Je probeert een hap te nemen en meteen glijdt het room er tussenuit! Hier zijn wat manieren om jouw tompouce beter op te kunnen eten: 1. Door de tompouce op zijn zij te leggen, kun je met je vork voorzichtig het room doormidden halen. Zo heb je twee helften. Die helften kan je dan gemakkelijk opeten. 2. Haal de bovenste laag van de tompouce van het room af. Plak die vervolgens onder de onderste laag. Je room zit bovenop en onderop heb je dan een dubbele laag met korsten. Gegarandeerd geen geknoei meer als je een hap neemt! 3. Zet je vork op de bovenste laag van de tompouce en prik rustig door alle lagen heen. Als je dan de bodem hebt bereikt, dan heb je een hap waarin alle lagen van de tompouce zitten! Let op dat je dit niet te snel doet, want dan is de volgende hap niet zo netjes meer.
Reacties op deze tip
Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!
Reageer op deze tip
Heb je een vraag, opmerking of toevoeging voor deze tip? Laat het ons weten!