Tip top

Schuifspeldje multifunctioneel gebruiken

De bekende metalen schijfspeldjes zijn voor vrouwen onmisbaar om zowel elk kapsel in model te houden. De speldjes zijn spotgoedkoop, bijna overal te koop en slingeren dan ook in veel badkamers, kasten en toilettassen in grote aantallen rond, terwijl je er eigenlijk maar een paar echt nodig hebt. Dus waarom zou je deze handige dingetjes enkel voor je haar gebruiken? Ze zijn voor zoveel meer ontzettend nuttig!
  • Sporten terwijl je muziek luistert, iets wat veel mensen doen. Maar hoe zorg je dat je oordopjes niet voortdurend op de grond vallen. Ze de draadjes gewoon met een schijfspeldje vast aan je shirt en je hebt ze altijd bij de hand!
  • Die ene leuke riem die veel te lang is waardoor er een heel stuk naar beneden bungelt. Geen probleem met een schuifspeldje, want hiermee zet je het overgebleven stuk zo vast aan de broek.
  • Het begin zoeken bij een plakband rol kan grote frustraties opleveren. Maar door simpelweg een schuifspeldje op het einde van de rol te zetten ben je het beginnetje nooit meer kwijt!
  • Die ene tas waarvan de rits het niet meer doet weggooien? Zeker niet! Maak de tas gewoon dicht met een schuifspeldje. Snel en praktisch.
  • Sta nooit meer ellenlang te knijpen in een tube tandpasta om de laatste restjes eruit te persen. Schuif gewoon een schuifspeldje op de tube en beweeg dit van onder naar de dop toe en alle tandpasta komt er gemakkelijk uit.
  • Geen boekenlegger bij de hand, maar ook geen zin om een lelijk ezelsoor in je boek te vouwen? Dat hoeft ook niet, want je zet gewoon een schuifspeldje op de pagina en je weet precies waar je gebleven bent.
Zo zie je maar, een schuifspeldje is een multifunctioneel voorwerp. Veel succes!
Heeft deze tip je geholpen?

Reacties op deze tip

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Reageer op deze tip

Heb je een vraag, opmerking of toevoeging voor deze tip? Laat het ons weten!