Vrolijke tips

Sneller langs kassa supermarkt

Het is een van de grootste irritaties in de supermarkt: de lange rijen voor de kassa. U denkt de kortste rij te hebben gekozen, maar halverwege merkt u dat u misschien tóch beter die andere rij hadden kunnen nemen.... Jengelde kinderen, winkelwagentjes die tegen je op botsen en het zware mandje in je hand die je ellendig lang vast moet houden. U denkt even snel de winkel door te gaan voor een paar boodschapjes, maar doet er vervolgens een half uur over om weer naar buiten te komen. Dat moet toch beter kunnen? Wilt u voortaan snel en efficiënt de supermarkt door zonder onnodige irritatie bij de kassa lees dan snel verder! Zonder dat u weet kiest u automatisch vaak juist voor de meest ongunstige rij.
  • Wat u niet geneigd bent om te doen, maar wel juist slim is: Ga in een rij staan waarin in minder mensen staan maar wel juist een klant met een volgeladen winkelkar. Het duurt namelijk langer om meerdere klanten af te laten rekenen die een kleine boodschap hebben, dan maar enkele klanten met een grote hoeveelheid producten.
  • Kies voor links! Mensen hebben van nature een voorkeur voor rechts. Dit is namelijk omdat het overgrote deel van de mensen rechtshandig is. Door dus juist het tegenovergestelde aan te houden is de kans op een korte rij groter!
  • Het helpt ook om in de rij te gaan staan bij een vrouwelijke caissière. Vrouwen blijken namelijk sneller te zijn met het scannen van producten en afrekenen dan mannen.
Hou deze tips in gedachten de volgende keer dat je boodschappen gaat doen, en waarschijnlijk gaat het nu een stuk vlotter dan voorheen!  
 
Heeft deze tip je geholpen?

Reacties op deze tip

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Reageer op deze tip

Heb je een vraag, opmerking of toevoeging voor deze tip? Laat het ons weten!