citroen

Dieper slapen met citroen

Wil je dieper slapen? Dan hebben we een tip voor je! Gebruik citroen! De citroen is een veelvuldige vrucht. Naast dat het erg gezond is kan het ook helpen bij het bestrijden van kwaaltjes als verkoudheid, astma en allergie. Maar wist u dat dit zure stuk fruit ook kan helpen voor een betere, diepere slaap?

9
1
2

Snijd 's avonds voor u naar bed gaat een citroen in vier stukken en leg deze op een schoteltje. Ze deze op bijvoorbeeld uw nachtkastje, ongeveer 50 cm van uw hoofdkussen. Door de geur van de citroen in de kamer wordt de ademhaling rustiger en dieper, wat de slaap bevordert. Ook zuivert citroen de lucht die u inademt.

Na een nacht geslapen te hebben met een doorgesneden citroen in uw slaapkamer zult u merken dat u fitter en uitgeruster wakker wordt. Het lichaam heeft meer zuivere zuurstof tot zich kunnen nemen gedurende de slaap en is dus beter hersteld om weer aan een nieuwe dag te beginnen. Uw zult merken dat u door beter te slapen meer energie heeft!

Handige bijkomstigheid in de zomer: muggen houden absoluut niet van deze geur en zullen dus gegarandeerd uit uw kamer blijven!

Beter slapen? Dan hebben we hier nog een aantal tips voor je!
Heeft deze tip je geholpen?

Reacties op deze tip

  • Nu een week gedaan en heb het gevoel dat ik dieper slaap!

    Cees uit Drenthe
  • Vandaag begonnen
    Ben heel benieuwd

    Astrid

Reageer op deze tip

Heb je een vraag, opmerking of toevoeging voor deze tip? Laat het ons weten!